Din rörmokare i Skövde

Hindens Rör AB är redo att hjälpa dig DYGNET RUNT!

Skicka en förfrågan Kontakt

Jag UTFÖR FÖLJANDE VVS-tjänster

När du behöver professionell och pålitliga rörmokare kan du vända dig till mig. Jag utför dagligen både planerade och akuta VVS-arbeten dygnet runt. Välkommen till Hindens Rör, din lokala rörmokare i Skövde. Med en lång tradition av kvalitet och service, är vi stolta över att vara det förstahandsvalet för många hem och företag i Skövde och omgivande områden.

Varför välja oss som din rörmokare i Skövde?

Erfarenhet: Med över 10 år i branschen, har vi den kunskap och expertis som krävs för att hantera alla typer av rörarbeten.
Kvalitet: Som din rörmokare i Skövde, använder vi endast de bästa materialen och metoderna för att säkerställa att jobbet blir gjort rätt första gången.
Snabb service: Vi förstår att rörproblem kan vara brådskande. Vårt team av rörmokare i Skövde är redo att rycka ut när du behöver oss, även vid nödsituationer.
Prisvärt: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Begär en offert idag!

Är du redo att uppleva skillnaden med Hindens Rör? Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt eller för att boka en tid med en av våra erfarna rörmokare i Skövde. 

Vi ser fram emot att tjäna dig som din pålitliga rörmokare i Skövde. Tack för att du valt Hindens Rör!

Våra Tjänster

Från enkla reparationer till komplexa installationer, är Hindens Rör din rörmokare i Skövde som kan hantera allt. Våra tjänster inkluderar:

  • VVS-installationer
  • Avloppsrensning
  • Badrumsrenoveringar
  • Vattenläckor
  • Service av vattenfilter
  • Jour-arbete

Stopp i Avlopp

Vid akuta ärenden som stopp i avlopp, vattenläckor vid kranar och blandare eller problem med disk- och tvättmaskin. Tveka inte att kontakta mig. Ring dygnet runt.

Reparation & Service

Jag hjälper till med allt från vattenläckage och stopp i avlopp till service av vattenfilter m.m.

Ring gärna och rådfråga om ni har problem.

Nyinstallation

Om ni behöver hjälp med nybyggnation, renovering, byte av värmesystem eller andra VVS-installationer kontakta mig.

Jour

Jag erbjuder mina tjänster även utanför ordinarie arbetstid. Så har ni ett akutjobb? - Hör gärna av er så hoppas jag kan hjälpa till. 

Badrumsrenovering

Hindens Rör AB erbjuder också badrumsrenovering. Kontakta mig gärna för hjälp med ditt badrum!

Värmepumpar

Hindens Rör erbjuder värmepumpar från CTC och hjälper till med installation, service och reparation.

Offertförfrågan

Om jobbet inte är akut kan du fylla i formuläret här på sidan så återkommer jag med en helt kostnadsfri offert så fort som möjligt. Det går också att ringa på 073-300 26 62 eller maila på pontus.palmquist@hindensror.se

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Jag sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket